Formidling av Frilansjobber

1) Gratis abonnement på Monitor
Som årsmedlem får du 1 års gratis abonnoment på bransjebladet Monitor - nordens største fagblad om film, tv og medieutvikling (er du månedsmedlem får du en gratis utgave).

Alt du trenger å gjøre er å sende en mail til admin@frilansbanken.no - husk å merke emnefeltet med "Monitor" og legg ved adressen din.

2) Søknader fra vårt system foretrekkes
Våre undersøkelser viser at et flertall av oppdragsgivere foretrekker en søknad sendt fra Frilansbanken.no, fremfor å få en privat e-post direkte fra søkere. Søknader sendt fra oss er profesjonelt designet og gjør det svært lett for oppdragsgivere å få oversikt over kandidatene. Det er derfor viktig at du fyller ut feltene for "erfaring" og "utdanning", samt laster opp et profilbilde av deg selv. På den måten vil søknaden din bli så fyldig og informativ som mulig.

3) Nyheter, konkurranser og invitasjoner
Vi har som målsetting å gi våre medlemmer gode avtaler på bransjeeventer. Vi ønsker også å publisere viktige nyheter fra på sidene våre, og gjennom nyhetsbrevene. Som medlem får du muligheten til å være med på konkurranser med flotte premier. Vi vil også sende ut spesielt gode tilbud på kjøp av utstyr og annet som kan være av interesse for våre medlemmer.

4) De nyeste jobben rett i lomma
Vi sender ut nyhetsbrev med de ferskeste jobbtilbudene til våre betalende medlemmer hver dag. Disse får du rett i lomma. Dette er en service inkludert i medlemskapet ditt. Om du ikke ønsker slike mailer, kan du lett endre dette under "Min konto".

Gå til registreringsskjema