Hva er Frilansbanken? 

Frilansbanken har siden 2008 formidlet et stort antall oppdrag mellom oppdragsgivere og frilansere i den nordiske TV-bransjen. Vi ønsker å gjøre det enklere for produksjonselskaper, TV-kanaler og andre aktører å finne rett person til sitt prosjekt på en trygg og enkel måte samtidig som frilansere i bransjen får samlet tilgang på alle jobbene i bransjen. 

Hvordan blir jeg medlem?

Du blir medlem ved å registrere deg som nytt medlem. Det er helt gratis og du vil kunne legge ut oppdrag som videreformidles til våre brukere gjennom nettsiden og per e-post. Kun betalte oppdrag blir formidlet gjennom vår tjeneste.

Ønsker du å få oversikt og søke på alle jobbene som ligger ute kan du velge mellom måneds- eller årsabonement. Som betalende medlem får du e-post om de nyeste oppdragene, mulighet til å søke på oppdrag med ”ett klikk”, du får medlemsfordeler og nyheter fra bransjen. Ideskaper og gründer bak frilansbanken er Bertel Roth, med 25 års erfaring fra film- og mediebransjen og Gaute Grøtta Grav som er kjent både fra TV-skjermen og som programutvikler. Vår målsetting er å utvikle Frilansbanken videre til å bli den ledende tjenesten for formidling av oppdrag og tjenester for frilansere i Norden.

Hvilken rolle har Frilansbanken i oppdragsformidlingen?

Frilansbanken formidler oppdrag på vegne av medlemmer og er ikke involvert i utforming av annonser eller formidling av oppdrag. Vi sortere ut useriøse annonser, inkludert ubetalte oppdrag. Dersom du oppdager en annonse som du mener bør fjernes, ber vi deg kontakte oss.

Hvordan jobber vi fremover? 

I 2021 startet vi også www.mediejobs.dk i Danmark som har vært en etterlenget tjeneste i de danske tjenesten. Samtidig oppgraderer vi våre. norske hjemmesider og satser også på podcast for å spre informasjon og tips om hverdagen som frilanser.

Vi kommer til å fortsette å utvikle tjenesten og tilby flere fordeler til våre medlemmer.

 Vi ønsker kontinuerlig å forbedre tjenestene våre, og setter stor pris på aktive og profesjonelle medlemmer som selv bidrar til å sikre kvaliteten på nettsiden. Om du har tips til forbedringer eller tilleggstjenester, ta gjerne kontakt på admin@frilansbanken.no