FAQ for frilansere:

Q1: Hvorfor trenger jeg en bruker for å søke på jobber?

For å kvalitetssikre søknadsprosessen og sørge for at oppdragsgiver får all informasjon de trenger om deg viktig at alle opplysninger blir overlevert oppdragsgiver via vår platform. Søkere trenger  et betalt medlemskap.

Q2: Hvordan ser jeg oppdrag?

Nå du er innlogget som registrert medlem velger du enten Freelance- eller Castingsiden avhengig av type oppdrag. Ved å trykke på det aktuelle oppdraget vil du få nærmere spesifikasjon om oppdraget og mulighet til å søke på jobben med ett klikk.

Q3: Hvordan søker jeg jobber?

Når du får opp info om jobben er det bare å skrive i feltet "hvorfor er jeg den rette for jobben" og trykke "send søknad". Vi anbefaler at du bruker litt tid på å fylle ut feltene for "erfaring" og "utdanning" under "min konto", samt at du legger inn et bilde av deg selv og en oppdatert CV. Denne informasjonen blir automatisk lagt ved søknaden din, så til mer relevant du skriver her - dess bedre ser søknaden din ut - og sjansen for at nettopp DU får jobben øker. Husk at frilansbanken.no har ikke ansvaret for oppdragene, vi er kun et møtested for oppdragsgiver og frilansere.Det gør du, når du logger ind på mediejobs.dk. På Min profil kan du selv administrere dit abonnement, ændre kontaktoplysninger, vedhæfte CV mv.  

Q4: Hvorfor hører jeg ikke fra oppdragsgiver om jobben jeg har søkt på?

Vi er kun en formidler av oppdrag. Vi oppfordrer at arbeidsgiverne svarer på alle de søknader de får og at oppdraget markeres som besatt nåt, men dette kan Frilansbanken desverre ikke kontrollere. 

 

FAQ for arbeidsgivere:

Q1: Hvorfor trenger jeg en bruker for å legge ut oppdrag?

Registrering bidrar til å øke seriøsiteten og kvaliteten på tjenesten. Det gir deg også mulighet til å redigere oppragene du legger ut, samt å merke stillingen med "besatt" når den tid kommer. På den måten slipper du å motta flere søknader når en jobb er besatt. Under dine sider vil du også se alle som har søkt på stillingen. 

Q2: Hvordan legger jeg ut et oppdrag?

Ved å registrere deg og logge inn på Frilansbanken.no. Trykk på “Legg til oppdrag” Fyll ut feltene for beskrivelse av oppdrag så spesifikt som mulig. Husk: vi formidler kun honorerte oppdrag. 

Q3: Hvilke oppdrag kan jeg legge ut?

Vi formidler oppdrag innenfor et bredt spekter av formater: TV- film. kommunikasjon, presse, podcast etc. Oppdragene kan være korte, lange, midlertidige og faste, men vi formidler kun honorerte oppdrag. 

Q3: Hva gjør jeg som arbeidsgiver når jeg har funnet den rette til jobben?

For å merke stillingen som Besat t”. Så får du ikke flere henvendelser på det oppdraget. Vi opfordrer på det sterkeste at du svarer på alle søknadene du mottar gjennom Frilansbanken. Husk at det er mange håpefulle frilansere som i tillegg til oppdrag ønsker avklaring og forutsigbarhet i hverdagen sin.